Aankoopmakelaar

Een gerichte aankoop of een zoekopdracht? JandeMakelaar neemt u, als aankoopmakelaar, een hoop werk uit handen. Uw belangen als koper staan voorop.

Het pand en uw wensen
Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Belangrijk om te weten: “Aan welke wensen voldoet uw ideale woning?”

De bezichtigingen
Is uw droomwoning op de markt gekomen en is er haast geboden? Dan gaat JandeMakelaar direct met u mee tijdens de eerste bezichtiging. Is er minder haast of bent u in een oriënterende fase? Dan gaat JandeMakelaar de tweede bezichtiging met u mee. Tijdens de bezichtiging geeft JandeMakelaar een reëel beeld van de woning en na afloop wordt advies uitgebracht oer de reeële waarde van de woning en de te volgen strategie.

De onderhandelingen
De onderhandeling met de verkopend makelaar worden door JandeMakelaar gevoerd, waarbij u uiteraard van elke stap op de hoogte wordt gehouden. Ook geeft JandeMakelaar advies over taxatie, een eventuele bouwtechnische keuring en de notariskeuze.

De concept koopakte en akte van levering
Controle en bespreking van de koopakte en notarisstukken behoren tot het proces. Daarnaast gaat JandeMakelaar mee naar de eindinspectie en het transport bij de notaris.

Service na aankoop
Ook nadat u de sleutels hebt gekregen staat JandeMakelaar natuurlijk open voor eventuele vragen!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring