Onze medewerkers

JandeMakelaar

Jan Hendrik Leenheer
Jan Hendrik Leenheer
NVM makelaar - registertaxateur
“Het mooiste vak wat er is!” Ik ben Jan Hendrik Leenheer, opgegroeid in Hoofddorp en ik woon alweer 12 jaar met mijn gezin in Nieuw-Vennep. Al mijn hele werkzame leven ben ik actief in het vastgoed en na een carriere bij een gerenommeerd NVM kantoor in Hoofddorp, werd het in 2017 het tijd voor de volgende stap: verder als zelfstandig full-service NVM makelaar.

Het leukste van het vak is het contact met mensen, opdrachtgevers, maar ook kandidaat kopers. Ieder zijn eigen verhaal en ieder zijn eigen wensen. De kunst is hier als makelaar op de juiste manier op in te spelen. Vakkennis, empathisch vermogen en het nakomen van afspraken zijn de belangrijkste eigenschappen van een makelaar. Het is bovendien super motiverend om telkens het beste resultaat voor je opdrachtgever te halen!
Marloes van den Berg - Pijnaker
Marloes van den Berg - Pijnaker
Commercieel medewerker
Mijn naam is Marloes van den Berg-Pijnaker, ik ben opgegroeid in Nieuw-Vennep en woon nu sinds 2 jaar met mijn gezin in Lisse. Sinds januari 2019 ben ik gestart bij JandeMakelaar.

Wij zijn een klein maar bruisend kantoor. De korte lijntjes zorgen voor een vloeiende voortgang tijdens een verkooptraject, wat ik zeker een groot pluspunt vind!

Het contact met de klanten vind ik geweldig, iedereen heeft zijn eigen verhaal soms verdrietig of juist heel leuk. Er zijn zoveel redenen om te willen verhuizen! Je staat er niet bij stil, zelfs elke woning heeft zijn eigen verhaal. Luisteren en oplossingsgericht denken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik hoop u snel aan de telefoon te krijgen om u te mogen helpen met het kopen of verkopen van uw woning!
Sandra van Bentem
Sandra van Bentem
Commercieel medewerker
Hoi, ik ben Sandra van Bentem. Ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeer in het plaatsje Cruquius, waar ik nog steeds met ontzettend veel plezier woon met mijn twee kinderen.

De makelaardij is iets wat mij vanaf jongs af aan heeft aangetrokken en ben al ca 10 jaar werkzaam in dit vak. Ik werk bij Jandemakelaar sinds december 2019.

Het leukste aan dit vak is de diversiteit van de mensen en van de woningen in de Haarlemmermeer en omgeving.
Een huis kopen of verkopen is een grote stap in iemand zijn leven. Een huis moet je meteen aanspreken en je moet er “verliefd” op worden. Met die roze bril op is het fijn als er een makelaar is die objectief blijft en alle taken van je overneemt. Zowel voor verkopers als voor kopers.

Ik hoop u snel te ontmoeten of te spreken.